Lifestyle® 48 serie IV DVD-underhållningssystem

Försäljning från 2007 – 2012

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Tilldela den optiska digitala ljudingången

Den optiska ingången på Bose-systemet kan kopplas till en viss källa (dvs. CBL/SAT eller AUX) så att du kan spela upp det förväntade ljudet genom att trycka på motsvarande källknapp på fjärrkontrollen. Det är praktiskt när du vill ansluta digitalt ljud från en enhet med digital optisk ljudutgång.

Så här tilldelar du den optiska ljudingången:

1. Tryck på knappen System på fjärrkontrollen
    Tips! Om systemmenyn inte visas på TV:n kontrollerar du att rätt TV-ingång har valts
  2. Bläddra åt höger för att välja Media Center
  3. Bläddra nedåt och välj optisk källa
  4. Tryck på högerpilen för att välja den optiska källan alternativ
  5. Scrol lup eller down för att välja den knapp på fjärrkontrollen som ska välja optiskt ljud.