Lifestyle 525 Series II home entertainment system

Försäljning från 2013 – 2014

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Justera volymnivån i mittkanalen

Du kan höja eller sänka volymen för centerhögtalarljudet. Detta kan till exempel hjälpa till att öka eller minska tydligheten hos röster i det ljud du lyssnar på.

Justera den mittre högtalarens nivå.

1. Slå på systemet och TV:n.
  2. Tryck på knappen mer på fjärrkontrollen
    Tips! Om systemmenyn inte visas på TV:n kontrollerar du att rätt TV-ingång är vald
  3. Använd pilknapparna för att bläddra åt höger och välja alternativ
  4. Tryck på OK
  5. Bläddra uppåt eller nedåt för att välja centerhögtalare
  6. Använd höger knapp på LEF -knappen för att justera den mittre volymnivån från  –8 till +8
  7. Tryck på knappen Avsluta för att stänga menyn.