Lifestyle® 48 DVD-underhållningssystem

Försäljning från 2004 – 2006

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Det går inte att ange en viss DVD-tid med fjärrkontrollen

Detta är normalt när man trycker på stoppknappen två gånger innan man anger en tid. Om du trycker på Stopp två gånger avslutas uppspelningen av den isatta skivan. Medan skivan spelas upp trycker du i stället på Stopp en gång och anger sedan en tid.

Det går inte att ange specifik tid med hjälp av fjärrkontrollens knappsats.

Beroende på knapptryckningens ordningsföljd  kan du få felmeddelanden när du försöker ange specifika filmtider med hjälp av fjärrkontrollens knappsats. När stoppknappen trycks in två gånger förloras skivinformationen och måste spelas upp för att du ska kunna hämta innehållsförteckningen igen

Om du trycker två gånger på STOP på en DVD-skiva och försöker ange en viss tid med hjälp av fjärrkontrollens knappsats visas åtgärd ej möjlig på displayen. Vi rekommenderar att du endast trycker på stoppknappen en gång innan du försöker ange specifika tider med hjälp av fjärrkontrollens knappsats.