Lifestyle® 48 DVD-underhållningssystem

Försäljning från 2004 – 2006

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Serienumrets placering

Serienummer innehåller viktig information om din produkt, inklusive modellnummer och födelsedatum (tillverkningsdatum). Serienumret finns på din produkt, produktförpackning eller app (om tillämpligt).

AV38/AV48-systemkonsolens placering av serienummer:

Serienumret finns på produktens undersida till vänster om streckkoden. Den börjar med siffran 0.

Du kan också visa serienumret på systemkonsolens display:
  1. Tryck på knappen alla av på systemkonsolen för att slå på strömmen av systemet
  2. Tryck på och håll ned Enter -knappen
  3. Håll Enter- knappen intryckt och tryck på knappen lagra flera gånger tills Console Serial # visas på displayen.

LSPS Acoustimass-modulens serienummer:

Serienumret finns på e -märket b yanslutningarna på baksidan av basmodulen . Den ligger bredvid streckkoden och börjar med siffran 0.

VS-2, placering av serienummer:

Serienumret finns längst ned på VS-2. Den är nära en streckkod och börjar med siffran 0.

VS - 2serienumret kan också b eviese dfrån systemet consol edisplay:
  1. Öppna dörren till econtrol-panelen till höger om CD-facket på konsolen
  2. Tryck på knappen alla av för att stänga av konsolen
  3. Tryck på och håll ned Enter -knappen
  4. Medan du håller Enter intryckttrycker du på knappen lagra flera gånger tills VS-2 SERIENUMMER: Visas på displayen följt av serienumret.