Wave® SoundTouch®-musiksystem IV

Försäljning från 2015 – 2019

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Serienumrets placering

Serienummer innehåller viktig information om din produkt, inklusive modellnummer och födelsedatum (tillverkningsdatum). Serienumret finns på din produkt, produktförpackning eller app (om tillämpligt).

Wave SoundTouch-musiksystemets serienummer:

Ett serienummer finns längst ned i Wave Music System. Du kan behöva koppla bort piedestalen för att vända systemet upp och ned för att visa numret. Serienumret är under streckkoden och börjar med siffran 0.

Serienumret för Wave SoundTouch-piedestalen finns på undersidan av piedestalen. Den ligger under QR-koden och börjar med siffran 0.

Visa serienumret i SoundTouch-appen.

1. Öppna SoundTouch-appen
  2. Tryck på menyikonen uppe till vänster

3. Tryck på Inställningar

4. Tryck på om

5. Välj ett system för att visa dess detaljer

6. Serienumret finns under Produktserienummer.