Lifestyle 525 Series II home entertainment system

Försäljning från 2013 – 2014

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Systeminställning och inaktivering med ADAPTiQ

Ta reda på hur du slår på eller stänger av ADAPTiQ-ljudkalibrering. ADAPTiQ optimerar ljudet av ditt system för akustiken i ditt rum. Innehållet i ditt rum (dvs. ytor, möbler, mattor etc.) påverkar hur ljud hörs i rummet. Kalibreringsprocessen mäter rummets egenskaper och justerar ljudet i ditt system därefter. Om du ordnar om rummet eller flyttar systemet till ett annat rum, kalibrera om systemet.

Så här kör du ADAPTIQ-ljudkalibreringssystemet:

Innan du börjar kontrollerar du att högtalarna är anslutna där du vill ha dem.
  1. Tryck på knappen Inställningar på systemkonsolen . (Tips: Om systemmenyn inte visas på TV:n kontrollerar du att rätt TV-ingång har valts)
  2. På fjärrkontrollen bläddrar du nedåt till ADAPTIQ och trycker sedan på OK
  3. Följ anvisningarna på skärmen för att kalibrera systemet

Så här stänger du av ADAPTIQ-ljudkalibreringen:

1.  Tryck på inställningsknappen på systemkonsolen . (Om systemmenyn inte visas på TV:n kontrollerar du att rätt TV-ingång har valts)
  2. På fjärrkontrollen bläddrar du nedåt och väljer ADAPTIQ
  3. Bläddra åt höger för att visa alternativen för ADAPTIQ
  4. Bläddra ned för att välja Aktivera/inaktiveraoch tryck sedan på OK
  5. När du uppmanas att avaktivera ADAPTIQ väljer du Jaoch trycker sedan på OK
  6.   Tryck på EXI tknappen för att stänga menyn
Tips! Dina kalibreringsinställningar är avaktiverade men raderas inte. De kan aktiveras igen när som helst.