Lifestyle® 35 serie III DVD-underhållningssystem

Försäljning från 2006 – 2007

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ändra nivån för svart video

Med den svarta videonivån kan du justera videobildens utseende genom att öka eller minska djupet i bildens mörka områden. Det här är användbart när du vill justera bilden så att den ser bra ut på den anslutna TV:n.

Ändra nivån för svart video.

Alternativet Video Black Level är endast tillgängligt när mediecentret är anslutet till TV:n med en komposit- eller s-Video-kabel. Det är inte tillgängligt när komponentkablar ansluter mediascanter till TV:n. Om det finns en komposit- eller s-Video-anslutning följer du dessa steg:
  1. Kontrollera att TV:n är på och att rätt ingång är vald
  2. Tryck på knappen System på fjärrkontrollen
  3. Välj ikonen Video och tryck på Enter
  4. Tryck på nedåtpilen tills Videosvartnivå har valts. Tryck på Enter
  5. Tryck på uppåt- eller nedåtpilarna för att växla till antingen Normal eller Utökat
Obs! Om en VS-2 är ansluten är det här alternativet tillgängligt för alla typer av videoanslutningar som görs från mediecentret till TV:n (HDMI, komponent, s-Video eller komposit). Men om en VS1 är ansluten är alternativet Video Black Level inte tillgängligt när komponentkablar från VS1 används till TV:n.