Lifestyle® V20 hemmabiosystem

Försäljning från 2007 – 2010

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Programmera fjärrkontrollen

Den universella fjärrkontrollen för ditt system kan styra andra enheter, till exempel en kabelbox eller Blu-ray-spelare som är ansluten till produkten. Lär dig hur du programmerar universalfjärrkontrollen för att styra en ansluten enhet.

Så här programmerar du fjärrkontrollen:

1. Tryck på knappen System på fjärrkontrollen
  2. Bläddra åt höger för att välja fjärrkontroll, tryck på Enter -knappen
  3. Bläddra ned för att välja TV-kontrolloch tryck sedan på Enter
  4. Bläddra uppåt eller nedåt och välj den källa som används för att byta TV-kanaler och tryck sedan på Enter . ( Om du till exempel har en kabelbox ansluten till CBL-SAT på systemkonsolen väljer du CBL-SAT)
  5. Bläddra upp till och välj TV-märkeoch tryck sedan på Enter .
  6. Bläddra till TV-märket och tryck sedan på Enter
  7. Bläddra till och välj TV-kodgenom att trycka på knappen Enter
  8. Testa fjärrkontrollen:
    • Om enheten styrs trycker du på Enter för att avsluta
    •   Om det inte kontrollerar att din devic eor har begränsad funktionalitet upprepar du dessa steg med nästa kod för märket.
Upprepa steg 5 till  7 för att programmera fjärrkontrollen så att den kan anslutas till ditt system, men välj [source] Brand och [source] COD eistället för TV Bror dand TV Code. (    Om du till exempel vill styra en anslutningsbar ruta som är ansluten till CBL-SAT på systemkonsolen väljer du CBL-SAT Brand och CBL-SAT Code i steg 5 till 7.)

Tips! Din systemkonsol styr andra enheter, inte fjärrkontrollen.  Om du har svårt att styra en enhet ansluter du en IR-sändare. Maximalt fiv -sändare kan användas med ditt system (den ursprungliga sändaren plus upp till fyra kedjade tillbehör).
  1. Anslut sändaren till IR Emitte rjack på systemkonsolen
  2. Placera den plana sidan av IR-sändaren på eller nära fjärrsensorn för den eller de enheter som ska styras.
    Tips! Fjärrsensorn på enheten är ofta en liten genomskinlig plast på enhetens framsida.

Så här använder du TV-sensorn:

1. Anslut TV-sensorn till TV-sensoruttaget på mediets anslutningspanel. (På panelen är TV Sensor-uttaget omedelbart ovanför två andra uttag av samma typ: IR-sändaren och seriella datauttag)
  2. Slå på TV:n och välj rätt ingång
  3. Tryck på knappen System på fjärrkontrollen
  4. Tryck på högerpilen tills ikonen Video är markerad och tryck på Retur
  5. Tryck på nedåtpilen tills TV-strömstatus har valts
  6. Flytta den platta sidan av TV-sensorn långsamt runt baksidan av TV:n tills TV:ns strömstatus visar: TV på
  7. Fäst TV-sensorn på den här platsen med den medföljande självhäftande remsan
  8. Tryck på uppåtpilen tills TV-ström har valts och tryck på Retur
  9. Tryck på nedåtpilen tills Automatisk har valts och tryck på Retur
  10. Tryck på knappen Avsluta för att lämna menyn System
Obs! ETT AV-kommando skickas bara till TV:n om Bose-systemet automatiskt slår på TV:n och upptäcker att TV:n faktiskt är på. Om TV:n slås på manuellt eller om Bose-systemet inte kan identifiera att TV:n är på skickar den inte ett OFF-kommando.