Lifestyle® 48 DVD-underhållningssystem

Försäljning från 2004 – 2006

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Stänger av demoläget

Systemet har ett demonstrationsläge som används för butiksdisplayer. Om systemet är i demoläge kan du ta reda på hur du avslutar det och återuppta normal användning av systemet.

Mata ut demoskivan för att avsluta demoläget.

Om det finns en demoskiva i systemkonsolens skivfack förblir systemet på och i demoläge. Så här matar du ut skivan och avslutar demoläget:
  1. Tryck samtidigt på på/av - och Enter -knapparna på systemkonsolen
  2. Om du vill  öppna skivfacket trycker du på knappen öppna/stäng
  3. Ta ut demoskivan och tryck sedan på Open/close -knappen för att stänga skivfacket
Tips!  Om det inte fungerar återställer du systemet. Tryck sedan på Open/close -knappen på systemkonsolen om du vill aktivera eller trycka på någon annan knapp. Mer information finns i återställa produkten.