Wave® SoundTouch®-musiksystem IV

Försäljning från 2015 – 2019

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Stänger av demoläget

Systemet har ett demonstrationsläge som används för butiksdisplayer. Om systemet är i demoläge kan du ta reda på hur du avslutar det och återuppta normal användning av systemet.

Så här avslutar du demoläget:

1. På fjärrkontrollen håller du knappen Larminställning intryckt  tills menyn FÖRVAL visas så att din WAV -skärm visas
  2. Håll knappen förinställning 1 intryckt tills -DEMO SETUP- visas
  3. Tryck på knappen Tune > för att visa nso -DEMOLÄGET – PÅ visas
  4. Tryck på knappen Time + onc eso DEMO MODE – AV visas
  5.   Tryck på knappen för larmtid för att stänga menyn.