SoundTouch® Portable system

Försäljning från 2013 – 2014

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Byta ut batteriet i produkten

Batteriet i produkten kan tas bort så att du kan sätta i ett nytt batteri om batteriet försvagas eller dör. Ta reda på hur du kommer åt och byter ut batteriet.

Sätta i eller ta ur batteriet.

Så här tar du bort batteriet:
  1. Lossa de två skruvarna på högtalaren med hjälp av den 2,5 mm sexkantsnyckel som medföljer det nya batteriet
  2. Tryck upp kåpans baksida tills den är helt glider upp något
  3. Lyft locket uppåt och bort från högtalarens baksida
  4. Använd sexkantsnyckeln för att lossa de två skruvar som håller fast batteriet (långt ned på högtalaren)
  5. Dra batteriet rakt ut ur högtalaren
Så här sätter du fast batteriet:
  1. Sätt tillbaka skruvarna i batteriet och dra åt dem med sexkantsnyckeln
  2. Passa in hålen i kåpan med fästtapparna på högtalarens baksida och tryck kåpan på plats
  3. Tryck ned höljet på fästskruvarna så långt det går
  4. Sätt tillbaka och dra åt skruvarna i botten av skydd