Lifestyle® V30 underhållningssystem

Försäljning från 2007 – 2010

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ställa in en radiokanal

Du kan använda systemet för att lyssna på de olika FM-, AM- eller DAB-radiokanaler (där det finns) som finns tillgängliga i ditt område. Ta reda på hur du använder sök- och inställningsfunktionerna för att välja de stationer som systemet tar emot.

Tryck på och håll ned sökknappen på fjärrkontrollen i 2 sekunder för att söka eller skanna.

Sökknappen måste hållas ned för att en sökning eller skanning ska kunna utföras. En enda tryckning ändrar en frekvens i taget.