Lifestyle® 35 serie III DVD-underhållningssystem

Försäljning från 2006 – 2007

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Visa olika kameravinklar med DVD-innehåll med flera vinklar

Vissa DVD-skivor har ytterligare kameravinklar så att du kan visa DVD-innehållet ur ett annat perspektiv. Ta reda på hur du kommer åt den här funktionen när en DVD med flera kameravinklar spelas i systemet.

Så här väljer du en kameravinkel:

1. Spela upp en DVD med flera kameravinklar
  2. När ikonen för kameravinkel visas trycker du på knappen Inställningar på fjärrkontrollen
  3. Bläddra uppåt eller nedåt och välj ikonen kamera : Kameravinkel visas
  4. Bläddra åt höger för att välja alternativen (dvs.  1 av 2)
  5. Bläddra uppåt eller nedåt för att välja en vinkel.