Lifestyle® 35 serie III DVD-underhållningssystem

Försäljning från 2006 – 2007

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Kontrollera DVD-spelarens regionkod

Skivspelare och DVD-skivor skapas för uppspelning inom angivna områden – vanligtvis i de områden i världen där de köptes. Du kan bestämma region för DVD-spelaren och sedan kontrollera om den överensstämmer med regionkoden som är tryckt på DVD:n för att säkerställa kompatibilitet.

Så här visar du DVD-spelarens regionkod:

1. Stäng av systemet
  2.  På systemkonsolen trycker du på och håller in Enter -knappen: Huskod visas på skärmen
  3. Medan du fortsätter att hålla Enter -knappen intryckt trycker du upprepade gånger på knappen lagra tills DVD-REGIONKODEN visas. Numret visar regionkoden för nis
  4. Släpp Enter -knappen, ntryck på Store -knappen för att rensa skärmen.