Lifestyle® 48 DVD-underhållningssystem

Försäljning från 2004 – 2006

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Navigera i uMusic-biblioteket för att hitta musik

Biblioteket har fyra sektioner: Genre, artist, album och spår. I varje avsnitt visas endast musik i den kategorin.

I biblioteket visas all musik som finns lagrad i systemet.

Musi clibar yorganiserar din lagrade musik i fou rmain-kategorier: Genre, artist, album och spår. Gör val inom en kategori för att hitta den musik du vill ha. Om du till exempel väljer Genre > Rock visas endast musik med beteckningen rockmusik. Biblioteket hjälper dig att hitta musik, betygsätta musik eller lägga till och ta bort spår i en spellista.

Så här hittar du ett spår eller en CD-skiva:

1.  På remoten econtrol, tryck på knappen lagrade
    Tips! Om systemmenyn inte visas på TV:n kontrollerar du att rätt TV-ingång har valts
  2. Tryck på knappen Bibliotek
  3. Bläddra uppåt eller nedåt för att välja den kategori som du vill använda : Genre, Artist, Album eller Track
  4. Bläddra genom kategorin för att söka efter musik. Dina val visas på TV-menyn och på systemkonsolens skärm.