Lifestyle® 48 DVD-underhållningssystem

Försäljning från 2004 – 2006

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ändra visat språk

Det finns flera olika språk som du kan välja mellan för att visa systemmenyerna så att du kan visa information på önskat språk.

Se till att huskoden är korrekt angiven.

PMCII-koden måste överensstämma med koden för fjärrkontrollen till huvudrummet. Om huskoden är fel reagerar inte fjärrkontrollen. Mer information om hur du ställer in huskoden för PMCII finns i ändra inställningar för huskod.

Så här ändrar du visningsspråk för PMCII-fjärrkontrollen:

Innan du börjar

Du måste först ändra visningsspråket för Lifestyle-systemets konsol. När konsolspråket har ställts in kan du synkronisera språket.

För att ställa in fjärrspråk

1. Tryck på knappen Inställningar
  2. Använd mittfältet för att bläddra ned till Språk
  3. Displayen visar Personal Music Center II följt av vänta med att konfigurera på det nya språket.

Så här väljer du ett språk för systemmenyerna:

1. Tryck på knappen System på fjärrkontrollen
    Tips! Om systemmenyn inte visas på TV:n kontrollerar du att rätt TV-ingång har valts
  2. Bläddra åt höger för att välja Media Center
  3. Bläddra nedåt och välj Språk för visning
  4. Bläddra åt höger för att välja språkalternativ
  5. Scrol lup eller down för att välja  ångest
  6. Tryck på knappen Avsluta för att stänga menyn.