Lifestyle® 35 serie III DVD-underhållningssystem

Försäljning från 2006 – 2007

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

DVD matas inte ut

Om en DVD-skiva har fastnat och inte kommer att matas ut från systemet kan du försöka med följande:

Kontrollera att systemet kan sättas på.

Försök att slå på systemet med fjärrkontrollen eller kontrollpanelen. Om ingen av metoderna slår på systemet läser du produkten startar inte.

Se till att bara trycka på knappen öppna/stäng en gång.

Om du trycker på Open/Closflera gånger kan du förhindra att önskad åtgärd inträffar.

Återställ mediecentret och mata ut skivan innan du slår på systemet.

Efter återställningen försöker du mata ut skivan innan du slår på systemet. Slå inte på strömmen och tryck inte på någon knapp innan du försöker mata ut skivan eftersom systemet kan stöta på samma fel om skivan läses av. Mer information om hur du återställer mediecentret finns i återställa produkten.

Obs! Återställning tillämpas för att åtgärda tillfälliga problem. Det är inte något som bör göras flera gånger.

Växla från en källa till en annan och sedan tillbaka igen.

Om du växlar från en källa till en annan kan det hända att systemet matar ut skivan.

Återställ kabel- eller satellitboxen.

Kabel- och satellitboxar kan behöva återställas då och då – ungefär som att starta om en dator. Koppla bort strömmen från boxen i 30 sekunder och vänta sedan tills den startar.

Se till att systemet stöder den typ av skiva som du försöker spela upp.

Om problemet gäller vissa typer av skivor kontrollerar du att systemet stöder den typen av skivor. Mer information finns i Skivkompatibilitetstabeller.

Ditt mediecenter kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan produkten behöva service. Följ länken nedan för mer information om hur du utför service på produkten. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.