SoundTouch® 20 system

Försäljning från 2013 – 2014

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Meddelandet det gick inte att lägga till systemet till ditt SoundTouch-konto visas

Det här meddelandet visas under installationen om ett SoundTouch-system inte kan kopplas till ditt konto. Lös problemet genom att försöka med följande:

Stäng av och slå på Wi-Fi på enheten som kör Bose-appen igen.

I Wi-Fi-inställningarna för enheten som kör Bose-appen kan det hjälpa att återupprätta en anslutning genom att stänga av och slå på Wi-Fi igen.

Se till att internetanslutningen inte är pausad eller avaktiverad för nödvändiga enheter.

Vissa internetleverantörer gör att du kan pausa åtkomsten till Internet för vissa nätverksenheter. Om Internet-leverantören har den här funktionen tar du bort paus från alla enheter och försöker igen.

Starta om routern.

Router -sskan behöva återställas då och då – ungefär som att starta om en dator. Koppla bort strömmen från routern i 30 sekunder och vänta sedan på att den startas och ansluts. (Obs! Alla enheter som är anslutna till Internet avbryts under återställningen.)

Återställ produkten.

Precis som att starta om en smartphone kan din produkt behöva återställas ibland för att rätta till mindre problem. Mer information finns i återställa produkten.

Koppla bort alla internetförberedda enheter (om de är anslutna) från datorn.

Om till exempel en USB-enhet som kan anslutas till Internet är ansluten till datorn kopplar du bort den och kontrollerar om problemet är löst. Vissa enheter som är redo för Internet tar över datorns nätverksanslutning.  På samma sätt kan du prova att koppla bort en Ethernet-kabel som jag har fastnat i datorns nätverksport.

Kontrollera om det finns produktuppdateringar och installera dem.

Om du använder Mac/PC-appen eller ett musikbibliotek som är lagrat på en dator ska du kontrollera om problemet är relaterat till datorns säkerhetskonfiguration.

VIKTIGT: Du datorsäkerhetsoftwaren skaffar beskydd emellan nyour nätverk och internet. Innan du försöker med det här förslaget bör du överväga om det är säkert att tillfälligt inaktivera säkerhetsprogramvaran.  Om det inte finns några problem kan du försöka med följande.
På datorn avaktiverar du tillfälligt alla brandväggar eller säkerhetsprogram en i taget. Om prestandan förbättras när en av dem inaktiveras kan problemet vara relaterat till konfigurationen av den programvaran. Återaktivera all säkerhetsprogramvara som du har inaktiverat. I inställningarna för programvaran som påverkar prestanda lägger du sedan till SoundTouch-appen och SoundTouch-musikservern som program som programvaran inte ska blockera.

Om du använder PC/Mac-appen kan du lägga till undantag för SoundTouch i ett antivirus- eller brandväggsprogram.

Om e-brandväggs- eller säkerhetsprogramvaran på datorn uppmanar dig att tillåta åtkomst till SoundTouch ska du tillåta åtkomst. Om du nekar åtkomst kommer SoundTouch-systemet och programvarufunktionerna att vara begränsade. Om du redan har nekat åtkomst kan du prova att avinstallera SoundTouch-appen, installera om den och sedan tillåta åtkomst när du uppmanas till det när du har öppnat appen igen. Om du inte uppmanas att göra det går du till inställningarna i säkerhetsprogramvaran och lägger till SoundTouch-appen och SoundTouch-musikservern som program som inte ska blockeras av programvaran.