Lifestyle® V20 hemmabiosystem

Försäljning från 2007 – 2010

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ändra TV-videoformat

Ditt system kan hantera olika videoformat (dvs. NTSC eller PAL). Detta är användbart t.ex. om systemet flyttas till ett område som använder ett annat format.

Så här väljer du ett videoformat:

Använda systemmenyn

1. Tryck på knappen System på fjärrkontrollen
    Tips! Om systemmenyn inte visas på TV:n kontrollerar du att rätt TV-ingång har valts
  2. Bläddra åt höger för att välja Videooch tryck sedan på Enter
  3. Bläddra ned till TV-videoformatoch tryck sedan på Enter
  4. Bläddra uppåt eller nedåt för att välja NTSC (US), PAL eller multistandard (för TV-apparater med stöd för PAL eller NTSC)
    Obs! Multistandard är inte tillgänglig på tidigare programvaruversioner
  5. Tryck på Enter för att välja formatet
  6. Tryck på knappen Avsluta för att öppna menyn
  7. Stäng av systemet och vänta tills inställningarna har sparats så att de försvinner från teckenfönstret.

Använda systemdisplayen

Om den här inställningen hindrar systemet från att visa video- och skärmmenyer kan du ändra den från displayen på systemkonsolen.
  1. Stäng av systemet
  2. Tryck på och håll ned knappen Center på systemkonsolen
  3. Medan du fortsätter att hålla ned knappen Center (mitten) trycker du upprepade gånger på på/av (längst till vänster) tills Video (video) visas på systemdisplayen
  4. Släpp upp knappen Center och tryck sedan på knappen Volume + (längst till höger) upprepade gånger för att bläddra genom alternativen för evideo -format:
    1. NTSC SAMMANFLÄTAD NTSC
    2. NTSC PROGRESSIV NTSC
    3. PAL SAMMANFLÄTAD PAL
    4. PAL PROGRESSIV PAL
    5. SAMMANFLÄTAD PAL/NTSC
    6. FLERPROGRESSIV PAL/NTSC
  5. När önskat alternativ visas trycker du på på/av -knappen (längst till vänster) för att välja det och stänga menyn
  6. Power on your system
  7. Stäng av systemet och vänta tills inställningarna har sparats så att de försvinner från systemets skärm.