Lifestyle® 535 serie III underhållningssystem

Försäljning från 2014 – 2015

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Dålig videokvalitet från en ansluten videoenhet

Om bildkvaliteten från en enhet som är ansluten till Bose-systemet är suddig, missfärgad, kornig eller av dålig bildkvalitet kan du prova följande:

Kringgå eventuella videoväxlar eller signaldelningsenheter som är anslutna till en HDMI-utgång.

Använd inte en digital videoväxlingsenhet för eor HDMI-splitte ras suc -enheter kan ta bort den nödvändiga HDMI-handskakning som måste uppstå mellan käll- och målenheterna. Om den bästa videoingången på TV:n är en DVI-kontakt kan du prova att använda en HDMI-till-DVI-kabel.  En HDMI-till-DVI-adapter kan fungera men är inte lika tillförlitlig som en rak HDMI-kabel eller en HDMI-till-DVI-kabel.

Vilken enhet används?

Kabelbox

Satellitbox

DVD- eller Blu-ray-spelare

Spelkonsol

Dockad iPod

DVR

Video- eller DVD-recorder

Annan ansluten videoenhet