Lifestyle® 38 DVD-underhållningssystem

Försäljning från 2004 – 2006

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Systemet pausar slumpmässigt när skivor spelas upp

Om du system verkar göra saker på egen hand utan din insats (dvs. om du slår på/av, ändrar volym eller källor) kan det hända att kommandon oavsiktligt tas emot från en närliggande enhet eller fjärrkontroll. Lös problemet genom att försöka med följande:

Kontrollera om det finns repor, fingeravtryck eller andra fysiska skador.

Skivan kan vara repad eller skadad, vilket kan förhindra att den spelas upp på rätt sätt.

Ändra inställningen för huskod.

Ett annat Lifestyle-system med samma huskod kan finnas inom systemets räckvidd. De närliggande användarna kan oavsiktligt kontrollera systemet. Individualisera ditt system genom att ändra inställningarna för huskod. Information om hur du ändrar inställningar för huskod finns i ändra inställningar för huskod.

Återställ mediecentret

Återställning tillämpas för att åtgärda tillfälliga problem. Det är inte något som bör göras flera gånger. Mer information finns i återställa produkten.

Kontrollera om det finns störningskällor.

Elektronik kan plocka ut en störning från modern som är ansluten till samma strömkretsen inom nära närhet. Prova att koppla bort strömsladden från sådan elektronik i närheten (dvs. Laddare för bärbar dator/telefon, TV, kabelbox, säsongsbelysning, mikrovågsugn osv.). Om problemet är löst kan du försöka ansluta enheten eller produkten till en annan strömkrets eller längre bort.

Ditt mediecenter kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan produkten behöva service. Följ länken nedan för mer information om hur du utför service på produkten. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.