Lifestyle® V30 underhållningssystem

Försäljning från 2007 – 2010

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ingenting visas på produktens display

Om ditt system fungerar men det inte finns någon skärm eller om det inte tänds och inte visas tomt kan du prova följande:

Kontrollera om problemet är med bildskärmen eller strömmen till systemet.

Prova att spela upp en ljud-CD eller AM/FM-radiokälla. Om det inte hörs något ljud kan det vara problem med strömförsörjningen. Se produkten startar inte.

Prova nya batterier i fjärrkontrollen.

Om batteriet eller batterierna i fjärrkontrollen är svaga eller inte har någon ström byter du ut dem. Alkaliska batterier rekommenderas över laddningsbara batterier, vilket kan ge lägre spänning. (Obs! Batteritestare är inte alltid tillförlitliga eftersom de kan upptäcka ström men inte indikerar om det finns tillräcklig ström för fjärrkontrollen.)

Justera skärmens ljusstyrka.

Om du justerar ljusstyrkan eller kontrasten ska det bli lättare att läsa av skärmen. Information om hur du justerar bildskärmen finns i Justera bildskärmens ljusstyrka.

Återställ mediecentret

Återställning tillämpas för att åtgärda tillfälliga problem. Det är inte något som bör göras flera gånger. Mer information finns i återställa produkten.

Ta bort och sätt tillbaka bildskärmspanelens kabel från mediekonsolen.

Bildskärmspanelens kabel kanske inte är korrekt ansluten till dess ingång på mediekonsolen. Disconnect and firmly reseat the connector.

Om mediecentrets strömförsörjning har en spänningsbrytare ska du se till att rätt spänning har valts.

På undersidan finns en dubbel spänningsförsörjning med 230 V/115 V. Om strömförsörjningen har den här brytaren kopplar du bort den från eluttaget, ställer in omkopplaren på den spänning som används i ditt område och ansluter sedan strömmen igen.

MC1 Display Panel & MC1 Media Console kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan MC1 Display Panel & MC1 Media Console behöva service. Följ länken för mer information om hur du utför service på produkten. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.