SoundTouch 300 soundbarhögtalare

Försäljning från 2016 – 2018

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Fastställa lösenordet för ett Wi-Fi-nätverk

Om du har glömt eller behöver hitta lösenordet för ditt Wi-Fi-nätverk kan du hämta lösenordet från en dator som är ansluten till det nätverket så länge du har administratörsbehörighet till datorn.

Vilket operativsystem används?

Fastställ vilket operativsystem som körs på datorn och gör lämpligt val nedan. Mer information om hur du bestämmer operativsystemet finns i fastställa datorns operativsystem.

En Mac med OS X 10.4.6 eller senare

En dator med Windows 10