Bose Home Speaker 300

Försäljning från 2019 – 2022

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Slå på eller stänga av produktdelning

När delningsinställningen är aktiverad kan alla som är anslutna till samma nätverk som produkten lägga till produkten på sitt konto och styra den med Bose Music-appen. Detta är bekvämt för familj och vänner.

Viktigt meddelande: När delningsinställningen ändras från på till av kommer alla som tidigare lade till produkten på sitt konto (och fortfarande har åtkomst till samma nätverk) att kunna kontrollera den med Bose Music-appen.

Så här aktiverar eller inaktiverar du delningsläge:

Delning gör det enkelt för användare i samma Wi-Fi-nätverk att styra samma Bose-produkter med sitt eget Bose Music-konto. Genom delning kan användare i nätverket:

• Lyssna på spellistor och stationer från musiktjänster som är kopplade till ditt eget Bose Music-konto

• Spela upp, pausa och justera volymen (på den delade produkten eller grupperade produkter)

• Justera produktinställningarna

• Ta bort röstassistenten och konfigurera ett nytt konto för röstassistenten

• Tilldela en ny förinställning eller ändra befintliga förinställningar

Obs! Vänner och familj som inte har ett Bose Music-konto kan också spela upp musik med en Bluetooth®-anslutning eller med en app från tredje part som stöder Wi-Fi-uppspelning.

Ändra delningsläge:

Observera följande innan du väljer ett delningsläge:

• När delning har inaktiverats för en produkt kan användare som lade till produkten till sitt konto medan delningen var aktiverad fortfarande styra produkten och göra ändringar. Nya användare kan dock inte lägga till produkten. Om du vill sluta dela en produkt med alla användare som har lagt till produkten på kontot återställer du systemets fabriksinställningar, konfigurerar systemet igen och väljer att inte dela produkten när du uppmanas till det under installationen
  • Om en användare lägger till/ställer in en produkt på sitt konto och aktiverar produktdelning kan alla användare i samma nätverk lägga till den produkten till sitt personliga Bose Music-konto utan att gå igenom produktkonfigurationen igen
  • Om användaren som ursprungligen konfigurerar en produkt tar bort den produkten från sitt konto tas produkten också bort från alla delade konton utan att meddela användarna om de delade kontona
  1. I Bose Music-appen trycker du på ikonen Inställningar i det övre högra hörnet.
  2. Tryck på delning

3. Välj en inställning

4. Avsluta genom att trycka på < i det övre vänstra hörnet.