Bose Portable Smart Speaker

Försäljning från 2019 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Logga in och ut från ett Bose konto

Ta reda på hur du loggar in eller loggar ut o fan accoun tusin gthe Bose app.

Logga ut eller logga in på Bose Music-appen.

Loggar ut

1. I Bose Music-appen trycker du på ikonen My Bose icon i det övre vänstra hörnet
  2. Tryck på ikonen Mitt konto icon i det övre högra hörnet
  3. Bläddra ned till skärmens nedre del och tryck på Logga ut.

Loggar in

Innan du börjar

• Installera den kostnadsfria Bose Music-appen icon Från Google Play Store och Apple App Store. Mer information finns i Hämta Bose Music-appen
  • Om du har ett befintligt Bose-konto från en annan Bose-app eller Bose-webbplats kan du logga in med inloggningsuppgifterna för det kontot

Så här loggar du in:

1. I Bose Music-appen trycker du på Logga in eller skapa konto
  2. Välj hur du vill logga in:
    • Om du vill logga in med en e-postadress trycker du på Logga in med e-post
    • Om du vill logga in med ett Apple-ID trycker du på Logga in med Apple
    • Om du vill logga in med ett Facebook-ID trycker du på Logga in med Facebook
  3. Ange nödvändig information och följ appinstruktionerna för att skapa ditt konto.