Bose Smart Speaker 500

Försäljning från 2018 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ta bort en produkt från Bose Music-kontot

Produkter som du har lagt till på ditt Bose Music-konto kan kopplas bort från ditt konto. Detta hjälper till att organisera appen om du inte längre äger eller använder en viss produkt.

Så här tar du bort en produkt från ditt Bose Music-konto:

1. Tryck på ikonen Mitt konto i Bose Music-appen icon i det övre högra hörnet.
  2. Tryck på hantera produkter.

3. Tryck på Redigera i det övre högra hörnet.

4. Välj produkt att ta bort genom att trycka på cirkeln till vänster om produktnamnet. När den markerats blir cirkeln röd.
  5. Tryck på ta bort i det övre vänstra hörnet och bekräfta sedan när du uppmanas att göra det.