Bose Portable Smart Speaker

Försäljning från 2019 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Använda SoundTouch och Bose Music smarta högtalare tillsammans

Om du har både Bose SoundTouch och Bose smarta högtalare i ditt hem har du några alternativ för hur du kan använda båda typerna av system tillsammans. Det här är användbart för att styra eller spela upp samma innehåll på båda systemtyperna samtidigt utan att öppna flera appar.

Här är några sätt du kan använda SoundTouch och Bose smarta högtalare tillsammans:

• Kompetens: Amazon Alexa Medan Alexa är inbyggd i smarta högtalare kan SoundTouch-högtalarna b esecognized av Alex aby openin gthe Alexa app en dlinking ditt Bose-konto. Genom att länka konton kan användarna styra sina Bose-smarta högtalare och/eller SoundTouch-högtalare med hjälp av deras voic ewith-högtalare med en Amazon Alexa-enhet, t.ex. en Echo, Echo Dot eller en Bose-smart högtalare. (Obs! Alla systemfunktioner som är tillgängliga via Bose-appen är inte tillgängliga via Alexa.)