Bose Smart Speaker 500

Försäljning från 2018 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Alexa svarar inte på åtgärdsknappen eller väckningsordet

Om du säger ”Alexa” eller trycker på åtgärdsknappen för att göra en röstbegäran till Amazon Alexa röstassistenten men produkten tänds inte eller svarar på uppvakningsordet kan du prova följande:

Se till att produktens lyssningsfunktion är påslagen.

Om mikrofonikonen på produkten lyser rött är mikrohpone inaktiverad och produkten lyssnar inte efter röstkommandon. Aktivera mikroponen för att tillåta röstkommandon. Mer information finns i stänga av eller stänga av mikrofonen på din röstassistent.

Ta bort och lägg till Alexa igen i Bose Music-appen.

Öppna musikappen Bose och ta bort Alexa. Sedan lägger du till samma Alexa-konto igen. Detta länkar om Alexa till ditt Bose-konto och kan korrigera eventuella problem som kan ha uppstått mellan de två kontona. Mer information finns i lägga till eller ta bort Amazon Alexa Voice Assistant.

Kontrollera om Alexa-kontot redan är kopplat till ett annat Bose-konto.

Ett Amazon-konto kan bara länkas till ett Bose-konto åt gången. Om Amazon acconto tlinke dto ditt Bose-konto också är kopplat till ett annat Bose-konto kan du få problem med Alexa eller inte kunna lägga till Amazon-kontot till ditt Bose-konto.

Om du har skapat fler än ett Bose-konto – eller om du har delat ditt Amazon-konto med andra – kontrollerar du att du eller andra har andra Bose-konton och tar bort Amazon-kontot från andra Bose-konton än ditt huvudkonto.

Om du vill dela ett Amazon-konto med användare i nätverket (dvs. Familjemedlemmar med separata Bose-konton har delat Amazon-konto), har en användare lagt till Amazon-kontot och Bose-produkter till sitt Bose Music-konto. Dela sedan med dig av Bose-produkterna så att andra användare på nätverket kan använda dem. Mer information finns i slå på eller stänga av produktdelning.

Återställ produkten.

Precis som att starta om en smartphone kan din produkt behöva återställas ibland för att rätta till mindre problem. Mer information finns i återställa produkten.

Återställ systemet till fabriksinställningarna och starta om installationsprocessen.

Mer information finns i återställa produkten.