CineMate® 520-högtalarsystem för hemmabio

Försäljning från 2014 – 2015

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Aktivera eller avaktivera Auto-off-läge

Med inställningen för automatisk avstängning kan produkten automatiskt stängas av och gå in i standbyläge om den inte används under en viss tid. Detta är till exempel användbart för att spara ström om produkten råkar vara påslagen av misstag.

Ändra inställningen Automatisk avstängning:

Du kan aktivera Automatisk avstängning så att systemet stängs av automatiskt om det inte hörs något ljud på sexton minuter. Detta gäller alla ljudkällor.
  1. Tryck på knappen System på fjärrkontrollen för att visa systemmenyn
  2. Bläddra nedåt för att välja AUTO AV
  3. Bläddra åt vänster eller höger för att aktivera eller avaktivera inställningen
  4. Tryck PÅ EXIT -knappen för att stänga menyn