Lifestyle® V25 underhållningssystem

Försäljning från 2010 – 2013

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Aktivera eller avaktivera Auto-off-läge

Med inställningen för automatisk avstängning kan produkten automatiskt stängas av och gå in i standbyläge om den inte används under en viss tid. Detta är till exempel användbart för att spara ström om produkten råkar vara påslagen av misstag.

Ändra inställningen Automatisk avstängning:

Din syste mautomaticall yPowers av om det inte finns någon interaktion för antingen 4 eller 24 timmar. Så här väljer du en tidsram:
  1. Tryck på klickplattan för att aktivera kontrollramen.
  2. Välj ALTERNATIV längst ned till höger i kontrollramen för att visa menyn.
  3. Bläddra ned till Automatisk avstängning
  4. Bläddra åt vänster eller höger t o enable (powe roff efter 4 timmar) eller inaktivera (avstängning efter 24 timmar)  inställningen
  5. Tryck  på knappen Avsluta för att stänga  menyn.
 *Obs! Den här inställningen svarar på olika yon-versioner av äldre programvara:
  • Version 01.08.02 – 01.09.06: Beroende  på inställningen Automatisk avstängning stängs systemet av efter 4 eller 24 timmar (se ovan). Oavsett den här inställningen , om det inte finns någon video och ljud från en ansluten videoenhet eller om det inte finns något ljud från en ansluten ljudenhet under 15 minuter, stängs källan av
  • Version 01.04.00 – 01.08.02: När inställningen Automatisk avstängning är avaktiverad  stängs systemet aldrig av
  • Version 01.03.06 eller tidigare: Det finns ingen inställning för automatisk avstängning. Systemet stängs av efter 24 timmar utan interaktion