SoundTouch® 30 serie II Wi-Fi®-musiksystem

Försäljning från 2014 – 2015

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Strömma en station med hjälp av en anpassad URL-radioström

Med anpassad URL-strömning kan du ange webbadressen för en webbradioström som du vill spela upp. Detta är användbart om du inte kan hitta en internetradiokanal genom att söka i musiktjänsterna som finns i SoundTouch-appen. En anpassad station kan endast anges om stationen har en webbadress för åtkomst till kanalströmmen via en webbläsare. Vissa musiktjänster tillhandahåller inte webbadresser till strömmar av stationer de äger och erbjuder istället dessa stationer endast via en musiktjänstwebbplats eller app.)

Så här anger du en anpassad URL för en webbradioström:

1.  I SoundTouch-appen trycker du på menyikonen uppe till vänster

Menu button in upper-left

2. Tryck på Inställningar > Stream Custom Radio URL

SoundTouch app menu  SoundTouch app settings menu

3. I fältet URL anger du webbadressen till kanalströmmen
  4. I fältet namn anger du ett namn på stationen (dvs. Stationens samtalsbokstäver eller FM/AM-frekvens)
  5. Tryck PÅ STRÖMSTATION.
    Tips! Om strömmen inte startar kontrollerar du att webbadressen matats in korrekt och att strömmen sänds i na-kompatibel filtyp (MP3, MP3-AAC, ALAC, AAC, HEAAC, ASF, WMA, HLS, OGG, VORBIS, FLAC eller SBC).

Custom station entry screen

6. Fundera på att spara ur  LSO det är lättare att komma ihåg i framtiden. Mer information finns i ställa in och använda förinställningar och favoritinnehåll.