Lifestyle® 135 system II

Försäljning från 2013 – 2014

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Förstå indikatorlampor och information

Ta reda på vad LED-indikatorlampan på produkten visar dig om produktens status.

Statuslampa för kontrollkonsol

LED State   Description
Släckt Light off Systemet är avstängt (standby)
Fast rött sken Solid red light Systemet är i nätverksvänteläge
Blinkar grönt Blinking green light Systemet startar
Fast grönt sken Solid green light Systemet är klart att använda
Fast gult sken Solid amber light Systemet stängs av eller systemet är avstängt och laddar en iPod

Statusindikator för SoundTouch trådlös adapter

Back of SoundTouch adapter showing Wifi indicator
LED State   Description
Släckt LED off Adaptern är strömsatt, ansluten via Ethernet eller så är nätverket avaktiverat
Vitt (blinkar snabbt) LED blinking white quickly Adaptern försöker ansluta till ett Wi-Fi-nätverk
Vit (långsam blixt) LED blinking white slowly Adaptern hämtar en uppdatering av den inbyggda programvaran
Vit LED solid white Adaptern är ansluten till ett Wi-Fi-nätverk
Vit (fast sken 3 sek, dubbel blixt, upprepning) LED blinking white 3 times Adaptern installerar en uppdatering av den inbyggda programvaran
Gult (blinkar) LED blinking amber Adaptern kunde inte ansluta till Wi-Fi/nätverksfel
Gult (blinkar snabbt) LED blinking quickly Adaptern har ett fel i den fasta programvaran
Gul (fast sken) LED solid amber Adaptern är i inställningsläge och sänder sitt Bose SoundTouch Wi-Fi-nätverk
Obs! Adaptrar som tillverkas efter dom 4286 har en klar plastlins framför indikatorn som gör att ljuset från LED kan ses lättare. Adaptrar som tillverkats innan dom-modulen kan behöva titta direkt in i hålet för att se LED-lampan.

Statusindikator för högtalarmatris

LED State   Description
Släckt Högtalarsystem och Acoustimass-modul är anslutna
Blinkar långsamt orange Det finns en högtalarmatris för att göra en trådlös anslutning
Blinkar snabbt orange Högtalarsystemet är frånkopplat och försöker ansluta
Fast grönt sken ADAPTiQ-systemet körs
Blinkar grönt ADAPTiQ-systemet beräknar data.
Fast rött sken Systemfel eller problem med Acoustimass-modulens anslutning

Acoustimass Module LED-statusindikator

LED State   Description
Fast orange Högtalarsystem och Acoustimass-modul är anslutna
Blinkar orange
(var 3:e sekund)
Acoustimass-modulen kopplas bort från högtalarsystemet
(eller så är högtalarsystemet avstängt: Acoustimass-modulens standby)
Blinkar långsamt orange Acoustimass-modulen är tillgänglig för trådlös anslutning
Fast rött sken Systemfel