Lifestyle 550 home entertainment system

Försäljning från 2018 – 2021

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Förstå indikatorlampor och information

Ta reda på vad LED-indikatorlampan på produkten visar dig om produktens status.

Led-status för Lifestyle Control Console:

Status LED Indicates
Blinking white light Vit – blinkar när enheten slås på
Solid white light Vit - fast påslagen
Blinking amber light Gul - blinkar när systemuppdateringen hämtas
Solid amber light Gult – fast frånkopplat nätverk
Solid red light Röd - fast systemfel

Acoustimass 300 / basmodul 700 statusindikator

Lampan på basmodulens nedre baksida ger information om ström- och anslutningsstatus.

Bass Module 700 status indicator

LED State Indicates
LED off Av energisparläge
LED Amber - Blinking Gul – blinkar redo att paras ihop
LED Amber - Solid, dim Gul - fast, dimra frånkopplad från soundbar eller kontrollkonsol
LED white - Solid Vit - fast ansluten till soundbar eller kontrollkonsol
LED White - Blinking Vit - blinkar när systemuppdateringen laddas ned
LED Red - Blinking Röd – blinkande fel på fast programvara
  Alla andra tillstånd okänt fel. Basmodulen kräver service

Virtually Invisible 300/surroundhögtalare trådlös mottagare LED-status:

Statuslampa

Status Information
Blinking amber light Gul – blinkar redo att paras ihop
Solid amber light Gul - fast, dimra frånkopplad från soundbar eller kontrollkonsol
Solid white light Vit - fast ansluten till soundbar eller kontrollkonsol
White blinking light Vit - blinkande uppdatering av nedladdningssystemet
Red blinking light Röd – blinkande fel på fast programvara