Bose Noise Cancelling Headphones 700 UC

Försäljning från 2020 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Förstå indikatorlampor och information

Ta reda på vad LED-indikatorlampan på produkten visar dig om produktens status.

Brusreducerande hörlurar 700 LED-statusindikatorer

Batteristatusindikator

Du kan också kontrollera batterinivån för hörlurarna i Bose Music-appen.

The battery status indicator is next to the charging port on the bottom of the right ear cup

Battery LED State Indicates
Fast vitt medium till full laddning
Blinkande vit laddning
Fast rött sken låg laddning
Blinkande rött måste laddas
Blinkande rött och vitt fel: Se statusindikatorn för batterilampan blinkar rött och vitt
Blinkar snabbt med vita uppdateringshörlurar

Statusindikator för Bluetooth®

Bluetooth® LED State Indicates
Pulserar långsamt blått redo att anslutas
Blinkar blått ansluter
Fast blått sken ansluten
Avstängd , men avstängd för att spara ström

Bose USB Link-lampor

LED-status Indikerar
Blinkar blått (1 sek.) Klart för anslutning
Blinkar blått (0,5 sek.) Ansluter
Fast blått sken Ansluten
Fast lila Headsetet paras ihop med dongeln och MS-teams-klienten körs
Blinkar lila (0,5 sek x10) Söka klargöranden - försöka eventuellt till förlägger lagbeställaren
Släckt Viloläge