SoundTouch® 20 system

Försäljning från 2013 – 2014

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Förstå indikatorlampor och information

Ta reda på vad LED-indikatorlampan på produkten visar dig om produktens status.

Led-status för SoundTouch 20/30/Portable serie i och II:

Front of SoundTouch system showing the Wifi icon

icon  Wi-Fi-indikator

Obs! Den här indikatorn visar inte den trådlösa signalstyrkan. Hela ikonen tänds när den lyser.

Status Information
wifi icon off Av Wi-Fi-funktionen är avaktiverad
Wifi icon blinking white Vit – blinkar ansluta till Wi-Fi när systemet är påslaget
Wifi icon blinking white dimly Vit – blinkar, dimra anslutningen till Wi-Fi medan systemet är avstängt
Wifi icon solid white Vit – fast ansluten till Wi-Fi när systemet är påslaget
Wifi icon solid white dim Vit – fast, dimra ansluten till Wi-Fi när systemet är avstängt
Wifi icon blinking amber Gul – blinkar bortkopplat från Wi-Fi när systemet är påslaget
Wifi icon blinking amber dimly Gul – blinkar, tonas ned och kopplas bort från Wi-Fi när systemet är avstängt
Wifi icon solid amber Gult – fast system i inställningsläge (sänder Bose SoundTouch Wi-Fi-nätverk)