Lifestyle 600 underhållningssystem

Försäljning från 2016 – 2022

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Rosa eller missfärgad video

Videoproblem kan ibland uppstå med HDMI-repeaters. När HDMI-kablar ansluts till dina enheter (t.ex. Kabelbox eller Blu-ray-spelare) till Bose-systemet och Bose-systemet till TV:n fungerar ditt system som en repeater eftersom video skickas genom det innan du når TV:n. Om du får dålig video i den här installationen kan du prova följande:

Kontrollera om det finns produktuppdateringar och installera dem.

Välj en annan källa och återgå sedan till den ursprungliga källan.

Om källan ändras kommer systemet att återfinna den inkommande signalen och återupprätta korrekt avkodning för den digitala signalen.

Prova att växla mellan två TV-ingångar fram och tillbaka.

Enheter som är anslutna via HDMI delar viss devic einfo med anslutna enheter.  Om anslutna enheter har problem med kommunikationen kan du prova att byta ingångar (dvs. Om du tittar på TV växlar du till DVD-ingången och sedan tillbaka till TV). Detta kommer att orsaka att enheten är ansluten till dessa ingångar för att försöka t ekoriera.

Återställ HDMI-anslutningen genom att återställa båda enheterna och de kablar som är anslutna mellan dem.

1. Stäng av Bose-systemet, källenheten och TV:n.
  2. Koppla bort Bose-systemet, källenheten och TV:n.
  3. Koppla bort två HDMI-kablar i båda ändar och sätt tillbaka dem som sitter fast ordentligt.
  4. Anslut källenheten,  T Voch Bose-systemet till elnätet igen.
  5. Slå på TV:n och källenheten.
  6. När TV:n och källenheten har startat sätter du på Bose-systemet.
Stegen kan lösa problem på grund av en rad olika orsaker. TV:n och källenheten kan lagra felaktig information som tas emot via HDMI-kabeln. Denna rese tProceduur ewil lclea rderas minne av dessa data.

Försök att vända HDMI-kabeln.

Vissa HDMI-kablar är riktade , vilket innebär att ena änden av kabeln måste anslutas till en ljud-/videoenhet och den andra änden måste anslutas till en TV eller ett hemmabiosystem. Kontakterna på de ekbara apparaterna har vanligtvis pilar eller ett ord (som ”Källa” och ”TV”) för att identifiera vilken ände som behöver anslutas där. Om du är osäker på om din HDMI-kabel är riktad kan du hitta kabelns båda ändar och byta dem. Försök sedan igen.

Kontrollera om High Speed HDMI-kablar ansluter utrustningen.

HDMI-höghastighetskablar rekommenderas för bästa prestanda med TV:n och en ddevices-anslutning till ditt system. HDMI-kabeln som medföljer systemet är en HDMI-höghastighetskabel.

Kringgå eventuella videoväxlar eller signaldelningsenheter som är anslutna till en HDMI-utgång.

Använd inte en digital videoväxlingsenhet för eor HDMI-splitte ras suc -enheter kan ta bort den nödvändiga HDMI-handskakning som måste uppstå mellan käll- och målenheterna. Om den bästa videoingången på TV:n är en DVI-kontakt kan du prova att använda en HDMI-till-DVI-kabel.  En HDMI-till-DVI-adapter kan fungera men är inte lika tillförlitlig som en rak HDMI-kabel eller en HDMI-till-DVI-kabel.

Prova att slå på TV:n, Bose-systemet och andra anslutna enheter i en annan ordning.

Med HDMI-anslutningar kan information skickas mellan de olika HDMI-anslutna enheterna i din konfiguration. Ibland kan det orsaka förvirring bland enheterna. Prova att först slå på TV:n och sedan på dina andra enheter (dvs. Kabelbox eller Blu-ray-spelare) och sedan Bose-systemet.

Om problemet bara uppstår med en enhet kan du försöka ansluta enheten direkt till TV:n.

Anslut HDMI-kabeln från enheten till en tillgänglig ingång på TV:n. Växla sedan till den TV-ingången och se om problemet kvarstår. Om så inte är fallet är det ett kommunikationsproblem med enheten och Bose-systemet. Du kan lämna enheten ansluten till TV:n. du kan dock behöva en separat fjärrkontroll för att styra enheten.