Lifestyle® V30 underhållningssystem

Försäljning från 2007 – 2010

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Uppdatera produktens programvara eller fasta programvara

Uppdateringar av programvara och fast programvara förbättrar produktens funktioner och stabilitet. Installera alla tillgängliga uppdateringar så att produkten fungerar så bra som möjligt.

Uppdateringar är inte längre tillgängliga för ditt system.

Systemet kan endast uppdateras av en Bose-tekniker. Om du tror att systemet behöver en uppdatering för att lösa ett problem ringer du Bose för att få hjälp.

Du kan också jämföra din nuvarande systemversion med den senaste systemversionen för att avgöra om en nyare version finns tillgänglig. Om mer information finns med i listan över senare versioner kontrollerar du om det finns förbättringar relaterade till det problem du upplever.