Trådlös SoundTouch® serie II-adapter

Försäljning från 2015 – 2017

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Uppdatera produktens programvara eller fasta programvara

Uppdateringar av programvara och fast programvara förbättrar produktens funktioner och stabilitet. Installera alla tillgängliga uppdateringar så att produkten fungerar så bra som möjligt.

Uppdatera den anslutna produkten med SoundTouch-appen.

När en uppdatering är tillgänglig för värdprodukten eller tillbehöret visas en uppdatering i SoundTouch-appen icon ikon. Tryck på ikonen för att uppdatera produkten och adaptern:
  1. I SoundTouch-appen väljer du menyikonen  uppe till vänster
  2. Välj Inställningar > Högtalarinställningar
  3. Välj UPPDATERA PROGRAMVARA eller UPPDATERA AL Lif mer än ett system behöver t oupdate
    Tips! Om inga uppdateringar är tillgängliga  kan INTE UPPDATERINGSPROGRAMKNAPPEN Ebutton väljas
  4. Vänta tills uppdateringen är klar, vilket kan ta upp till 20 minuter per system beroende på uppdateringsstorlek och dnetwork-hastighet. När systemet har uppdaterats startas systemet om.
Om du har problem med en uppdatering kan du prova med en annan uppdateringsmetod. Om du vill ha mer hjälp väljer du det system som tillbehörsadaptern är ansluten till i listan nedan.

CineMate 120
CineMate 130
CineMate 220
CineMate 520
Lifestyle 135 II
Lifestyle 135 III
Lifestyle 235 II
Lifestyle 235 III
Lifestyle 525 II
Lifestyle 525 III
Lifestyle 535 II
Lifestyle 535 III
Lifestyle SoundTouch 135
Lifestyle SoundTouch 235
Lifestyle SoundTouch 525
Lifestyle SoundTouch 535
SoundTouch 120
SoundTouch 130
SoundTouch 220
SoundTouch 520