Wave® SoundTouch®-musiksystem IV

Försäljning från 2015 – 2019

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Uppdatera produktens programvara eller fasta programvara

Uppdateringar av programvara och fast programvara förbättrar produktens funktioner och stabilitet. Installera alla tillgängliga uppdateringar så att produkten fungerar så bra som möjligt.

Välj en uppdateringsmetod:

Om standardmetoden för systemuppdatering inte är tillgänglig eller inte fungerar kan du prova med en alternativ uppdateringsmetod.

Uppdatera systemet (standardmetod)

Uppdatera systemet med hjälp av det inbyggda installationsnätverket

Uppdatera systemet med hjälp av en dator och USB-kabel

Uppdatera systemet med en USB-enhet

Få hjälp om uppdateringen inte installeras.

Om du har problem med att installera uppdateringen för din produkt, se uppdatering av programvara eller inbyggd programvara kommer inte att installera.

Kontrollera produktens version av den inbyggda programvaran.

Instruktioner finns i Kontrollera programvara eller firmware-version. Information om hur du kontrollerar om det är den senaste versionen eller om en nyare version finns i versioner av programvara och inbyggd programvara.