SoundTouch® Portable serie II Wi-Fi®-musiksystem

Försäljning från 2014 – 2015

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Justera tonkontrollerna på produkten

Du kan använda produktens ljudutjämningskontroller för att justera ljudkvaliteten efter dina önskemål. Lär dig hur du kommer åt de tillgängliga EQ-inställningarna.

Justera systemets basrespons via SoundTouch-appen

Systemets basnivå är inställd på maximal som standard. Om strömmen bryts till produkten eller om produkten återställs återgår basreduceringsinställningen till standardinställningen (0): ingen reducering.

Så här justerar du basvolymen:
  1. Längst ned i appen trycker du på systemnamnet för att öppna systempanelen

tap the system name to open the system panel

2. Tryck på ikonen för inställningsutrustning för att öppna skärmen för systeminformation

Tap the settings icon

3. Under Bass Reduction (bas-reducering) använder du knapparna + och - till vänster och höger om basnivåstapeln för att öka eller minska mängden bas

Bass level bar