SoundTouch® Portable system

Försäljning från 2013 – 2014

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Produkten startar inte

Om produkten verkar få ström men inte slås på som förväntat:

Kontrollera strömanslutningarna vid produkten och strömkällan.

Se till att strömanslutningarna till produkten är säkra både nätuttaget och produkten. Mer information finns i ansluta till ström.

Byt ut batteriet i fjärrkontrollen.

Kontrollera att produkten är påslagen när den är ansluten till ett eluttag.

Jag strömsätter produkten på när den är ansluten till ett strömuttag men inte strömsätter när den kopplas bort från ett uttag och använder enl -batteri, se produkten startar inte med batteriström.

Prova knapparna på produkten, knapparna på fjärrkontrollen och kontrollerna i SoundTouch-appen.

Kontrollera om knapparna på produkten, knapparna på fjärrkontrollen eller kontrollerna i SoundTouch-appen kan styra produkten. Om knapparna fungerar på den ena men inte den andra, se Fjärrstyrning är intermittent eller inte styr Bose-produkten, knapparna på produkten fungerar inte eller fungerar intermittent eller appen är tom, svarar inte, öppnas inte eller kraschar.

Om produkten är på batteri och inte används på 20 minuter kan du aktivera den genom att hålla strömbrytaren intryckt.

Om produkten  inte är ansluten till elnätet och inte används på 20 minuter går den in i standby-läge för att spara på batteriet. Om du vill fortsätta använda produkten håller du strömbrytaren på systemets ovansida intryckt i cirka 10 sekunder tills en förloppsindikator visas på skärmen.

Obs! Om produkten är bortkopplad från ström och inte används på åtta dagar med en batterinivå på 10 % eller mindre går den över i batteriskyddsläge. Anslut systemet till ett nätuttag.

Återställ produkten.

Precis som att starta om en smartphone kan din produkt behöva återställas ibland för att rätta till mindre problem. Mer information finns i återställa produkten.

Använd endast den Bose-strömförsörjning som är avsedd för produkten.

Vi rekommenderar att du endast använder Bose-nätenheten tillsammans med produkten. Vi   rekommenderar inte att du använder entredje part yströmförsörjning. Om det är nödvändigt att ansluta ett nätaggregat från tredje part, se dock till att specifikationerna på epower suppl överensstämmer med det strömkrav som finns i ndina produktspecifikationer.

Prova med en annan USB-kabel.

Prova att ansluta produkten med en annan USB-kabel för att avgöra om det är problem med den första kabeln.

Din produkt kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan produkten behöva service. Följ länken nedan för mer information om hur du utför service på produkten. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.