SoundSport® in-ear-hörlurar – Samsung Galaxy®-modeller

Försäljning från 2015 – 2015

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Inget ljud från produkten

Om produkten verkar vara korrekt konfigurerad men inte ger ljud kan du prova följande:

Starta om den anslutna enheten.

Elektronik kan behöva återställas från tid till annan – ungefär som att starta om en dator. Stäng av enheten och slå sedan på den igen och försök igen.

Prova med en annan app.

Om problemet endast uppstår med en viss app är det troligt att den är relaterad till appens eller appens inställningar.

Koppla förbi eventuella adaptrar eller förlängningskablar om de är anslutna.

Om produkten ansluts till enheten med en förlängningskabel eller adapter kopplar du bort förlängningskabeln eller adaptern för att avgöra om problemet är relaterat till den.

Din produkt kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan produkten behöva service. Följ länken nedan för mer information om hur du utför service på produkten. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.