Wave® SoundTouch®-musiksystem IV

Försäljning från 2015 – 2019

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Inget ljud från produkten

Om produkten verkar vara korrekt konfigurerad men inte ger ljud kan du prova följande:

Kontrollera om snooze-funktionen är aktiv.

När snooze-funktionen är aktiv förblir systemet tyst under snooze-perioden. Prova med att avaktivera snooze. Mer information finns i använda snooze-funktionen.

På TV-menyn letar du efter tillämpliga ljud-/ljudinställningar.

Många TV-apparater har en menyinställning som gör att ljud kan skickas till andra högtalare än TV-högtalarna. På TV-menyn navigerar du till ljudinställningarna och letar efter ett alternativ för TV-högtalare eller ljudutgång (eller något liknande). TV-högtalarna kan behöva stängas av och utgången kan behöva ställas in på fasta eller externa högtalare. (Tips: Om det inte finns något alternativ för fast utgång kan du behöva vrida upp TV-volymen till max för att höra den genom dina Bose-högtalare – även om T Vspeakers är avstängda .)

Kontrollera volymnivån på Bose-systemet.

När systemet slås på ökar volymen långsamt från noll till den senast använda nivån. Om systemet stängdes av vid en extremt låg volym rampas det till en måttlig volymnivå. Om du trycker på volymknappen under den här processen ställs volymen in och stoppas om det kommer från rampning. Om du vill ha en högre nivå ökar du volymen gradvis.

Höj volymen på den anslutna enheten.

Ställ in enhetens volym eto 90–100 % för att skicka en stark signal till produkten. Använd sedan produkten för att justera volymnivån.

Om det finns mer än ett Bose-system i nätverket kontrollerar du att rätt system har valts i SoundTouch-appen.

Om du har fler än ett Bose-system kan du ta bort systemfältet längst ned i appen genom att svepa åt vänster eller höger för att välja ett system.

Kontrollera att rätt ljudkälla är vald.

Eftersom det finns mer än en inbyggd ljudkälla i systemet (dvs. FM- och AM-radio), se till att den källa du vill höra är vald i systemet.

Växla källor från Bluetooth® till AUX och sedan tillbaka till Bluetooth.

Om du växlar till AUX och sedan tillbaka återansluts systemet till Bluetooth-enheten.

Kontrollera om det finns produktuppdateringar och installera dem.

Kontrollera att inget är anslutet till hörlurskontakten.

The speakers are automatically muted when headphones (or any cable with an 1/8-inch stereo plug) are connected to the system.

Prova att ansluta och sedan koppla bort en kabel från hörlursuttaget.

När hörlurar är anslutna till hörlursuttaget är ljudet avstängt från systemets högtalare. I cas esystemet gick inte tillbaka till systemets högtalare när hörlurarna kopplades bort, anslut en kabel till hörlursuttaget, koppla ur den och kontrollera sedan att ljudet kommer tillbaka till systemets högtalare.

Om du använder SoundTouch-appen för Mac eller PC stänger du den och öppnar den igen.

Om du startar om programmet kan du lösa problem med anslutning och prestanda. Det här startar även om SoundTouch Music Server, som använder dför musikbibliotek som finns på en dator eller NAS-enhet.

Om du använder en Amazon Echo Dot-punkt rensar du Dot-minnet på andra Bluetooth®-enheter.

Om punkten kopplas bort från produkten letar den efter  tidigare anslutna enheter som ska återanslutas. Thi -scanning resulterar i att de två produkterna inte hittar varandra. För att förhindra detta tar du bort alla enheter utom Bose-produkten från Dot:s parade enhetsminne:  I appen Amazon Alexa går du till Inställningar > Alexa Device > Bluetooth, nselect och glömmer andra enheter.  Om punkten kopplas bort försöker den bara ansluta Bose-produkten igen.

Försök ansluta en ljudenhet till AUX-ingången på systemets baksida.

1/8-tums (3.5 mm) AU XInput på baksidan av din speake gör att du kan ansluta en mängd olika ljudenheter.  När du är ansluten trycker du på AUX -knappen och spelar upp något på enheten. Om den spelar upp sas förväntas , är ISIS relaterad till trådlöst ljud.

Återställ systemet till fabriksinställningarna och starta om installationsprocessen.

Mer information finns i återställa produkten.

Återställ produkten.

Precis som att starta om en smartphone kan din produkt behöva återställas ibland för att rätta till mindre problem. Mer information finns i återställa produkten.

Din produkt kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan produkten behöva service. Följ länken nedan för mer information om hur du utför service på produkten. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.