Lifestyle 525 Series II home entertainment system

Försäljning från 2013 – 2014

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Installera produkten

Lär dig hur du konfigurerar produkten, ansluter komponenter och drar nytta av alla dess funktioner.

Så här ansluter du systemets komponenter:

1. Anslut ljudingångs-kabeln efrån ljudutgången På systemkonsolen till Media Center -uttaget på basmodulen
  2. Anslut  högtalarkablarna från meach-högtalaren till Högtalaruttag på basmodulen
  3. Anslut en HDMI-kabel från HDMI OUT Video till TV -uttaget på systemkonsolen till TV:n.
  4. Anslut en nätsladd från basmodulen till en Nätuttag
  5. Anslut epower-support till strömuttaget på esystem-konsol
  6. Anslut en nätsladd från nätaggregatet till en Nätuttag

Ta reda på var du ska placera produkten.

För förslag på placering av högtalare, se placering och placering av högtalare.

Använda vägghögtalarkablar.

Obs! På grund av de olika statliga och lokala byggnormer som gäller väggkablar kan det hända  att de kablar som levereras med Bose-systemet inte är godtagbara för installationer i väggen. Mer information finns i lokala koder.

I rummet har högtalarkablar installerade i väggarna, adaptersatsen för vägghögtalare finns tillgänglig för anslutning till dina befintliga högtalarkablar

Använder du en mobil enhet eller en dator för installation?

SoundTouch-appen kan installeras på en mobil enhet eller dator. Information om hur du installerar appen finns i anvisningar för hur du installerar SoundTouch-appen på en Android-enhet, Installera SoundTouch-appen på en iOS-enhet eller Installera SoundTouch-appen på en PC- eller Mac-dator.

Mobil enhet

Dator

Kör ADAPTIQ för att maximera systemljudet.

Mer information om hur du kör ADAPTIQ finns i ställa in och avaktivera ADAPTIQ-systemet.

Programvaran ADAPTIQ för ljudkalibrering, som medföljer systemet, testar automatiskt akustiken i lyssningsområdet, analyserar högtalarplaceringen och anpassar systemets ljud till rummets specifika akustik.

Anslut ljudenheter till produkten.

Mer information finns i ansluta andra enheter till systemet.