NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Butiker Kundvagn

Bose® Solo 10-ljudsystem för tv

Försäljning från 2014 – 2016

INTE DIN PRODUKT?
Hjälp oss att ge bästa möjliga support genom att bekräfta din produkt nedan
Select your product
Product image
SUPPORTALTERNATIV FÖR
Loading
SÖK
Ange ett sökord i fältet ovan.
Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Installera produkten

Lär dig hur du konfigurerar produkten, ansluter komponenter och drar nytta av alla dess funktioner.

Anslut produkten:

Anslut nätsladden från produkten till ett nätuttag.

Ta reda på var du ska placera produkten.

För förslag på placering av högtalare, se placering och placering av högtalare.

Anslut ljudenheter till produkten.

Mer information finns i ansluta andra enheter till systemet.
Hade du hjälp av artikeln?
Submit
Tack för dina synpunkter!