SoundTouch® 20 serie II Wi-Fi®-musiksystem

Försäljning från 2014 – 2015

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Installera produkten

Lär dig hur du konfigurerar produkten, ansluter komponenter och drar nytta av alla dess funktioner.

Görs installationen på en mobil enhet eller dator?

SoundTouch-appen måste installeras på en enhet som är ansluten till det nätverk som SoundTouch-systemet ska ansluta till. Information om hur du installerar appen finns i anvisningar för hur du installerar SoundTouch-appen på en Android-enhet, installerar SoundTouch-appen på en iOS-enhet eller installerar SoundTouch-appen på en PC- eller Mac-dator

Mobil enhet

Dator

Anslut ljudenheter till produkten.

Mer information finns i ansluta andra enheter till systemet.