Bose Smart Speaker 500

Försäljning från 2018 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Periodiskt ljud från produkten

Om ljudet som spelas upp från produkten spelas in och ut, spelas upp inkonsekvent eller låter hackigt kan du försöka med följande:

Rensa Bose-produktminnet för tidigare anslutna Bluetooth®-enheter.

Bose-produkten kommer ihåg de senaste enheterna som den anslutna till, och den kan snabbt återansluta till dem. I cas eThere i sa nproblem med th edevice minne, clea rit en dthen försök att återansluta tthe enhet. Mer information finns i Rensa produktminnet för ihopparade Bluetooth®-enheter och ansluta en Bluetooth®-enhet.

På Bluetooth®-enheten tar du bort alla poster i Bose-produkten från Bluetooth-menyn. Försök sedan ansluta igen.

I Bluetooth-menyn på Bluetooth-enheten hittar du en lista över Bluetooth-produkter som tidigare har anslutits. Bose-produkten kan visa en eller flera gånger synda listan (dvs. Den kan finnas uppräknat en andra gång med LE i namnet). Välj varje post för att rdin produkt en dremove den genom att välja Forget, UnpairDelete eller något liknande. Försök sedan ansluta igen. Mer information finns i ansluta en Bluetooth®-enhet.

Kontrollera om det finns produktuppdateringar och installera dem.

Återställ produkten.

Precis som att starta om en smartphone kan din produkt behöva återställas ibland för att rätta till mindre problem. Mer information finns i återställa produkten.

Byt ut de kablar som används för att ansluta produkten

Prova att byta ut de kablar som ansluter produkten. Om inga problem hörs med nya kablar är det den första uppsättningen kablar som är problemet.

Kontrollera om det finns trådlösa störningar.

Det är möjligt att störningar från andra trådlösa enheter påverkar produktens trådlösa funktioner. CHEC kfor annan trådlös enhet synda den th earea av din produkt  (dvs. En annan router, trådlös telefon, trådlös skrivare, smart-TV osv.).    Om du vill förhindra att någon enhet stör försöker du koppla ur nätsladden eller inaktivera Wi-Fi på enheten. Om problemet är löst när en viss enhet tas bort kan du om  möjligt ta bort den från produkten.  Om enheten har en trådlös kanalinställning kan du även prova en annan kanal.

Om problemet uppstår med en viss källa väljer du den nedan för mer hjälp.

Strömma musiktjänst från Bose-appen

Bluetooth®-enhet

En AirPlay-enhet

En enhet ansluten till AUX-ingången

Din produkt kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan produkten behöva service. Följ länken nedan för mer information om hur du utför service på produkten. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.