Lifestyle® 35 serie III DVD-underhållningssystem

Försäljning från 2006 – 2007

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Periodiskt ljud från produkten

Om ljudet som spelas upp från produkten spelas in och ut, spelas upp inkonsekvent eller låter hackigt kan du försöka med följande:

Se till att systemet är korrekt konfigurerat och att alla anslutningar är säkra.

En anslutning kan ha lossnat eller vara felaktigt ansluten. För mer information, se Konfigurera din produkt.

Återställ systemet

Återställning tillämpas för att åtgärda tillfälliga problem. Det är inte något som bör göras flera gånger. Mer information finns i återställa produkten.

Kontrollera högtalarkablarnas skick och se till att de sitter fast i båda ändarna.

Kontrollera om högtalarkablarna är böjda, repade, skadade eller har skärskador. Byt ut skadade ledningar och kontrollera att de är ordentligt anslutna i båda ändarna.

Byt ut de kablar som används för att ansluta produkten

Prova att byta ut de kablar som ansluter produkten. Om inga problem hörs med nya kablar är det den första uppsättningen kablar som är problemet.

Prova med en annan ingång på Bose-systemet.

Ingången kan vara defekt. Försök med en annan ingång (det är ok att använda en annan typ av ingång, till exempel analog istället för digital eller digital koaxial istället för digital optisk). Om problemet bara uppstår på en ingång kan den ingången vara defekt. Följ länken nedan för mer information om hur du utför service på produkten. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.

Klicka här för att starta tjänsten

Kontrollera om det finns störningskällor.

Elektronik kan plocka ut en störning från modern som är ansluten till samma strömkretsen inom nära närhet. Prova att koppla bort strömsladden från sådan elektronik i närheten (dvs. Laddare för bärbar dator/telefon, TV, kabelbox, säsongsbelysning, mikrovågsugn osv.). Om problemet är löst kan du försöka ansluta enheten eller produkten till en annan strömkrets eller längre bort.

Om problemet uppstår med en viss källa väljer du den nedan för mer hjälp.

Inbyggd AM/FM-radio

Inbyggd skivspelare

Tv

Kabel/satellitbox

En annan enhet (dvs. Blu-ray-spelare, spelsystem, surfplatta osv.)

Din produkt kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan produkten behöva service. Följ länken för mer information om hur du utför service på produkten. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.