Lifestyle® 535 serie III underhållningssystem

Försäljning från 2014 – 2015

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Periodiskt ljud från produkten

Om ljudet som spelas upp från produkten spelas in och ut, spelas upp inkonsekvent eller låter hackigt kan du försöka med följande:

Se till att systemet är korrekt konfigurerat och att alla anslutningar är säkra.

En anslutning kan ha lossnat eller vara felaktigt ansluten. För mer information, se Konfigurera din produkt.

Kontrollera om det finns produktuppdateringar och installera dem.

Försök med en annan ljudenhet.

Anslut och spela upp en annan ljudenhet via produkten. Detta kan hjälpa till att avgöra om problemet är isolerat till den första enheten.

Återställ systemet

Återställning tillämpas för att åtgärda tillfälliga problem. Det är inte något som bör göras flera gånger. Mer information finns i återställa produkten.

Kontrollera högtalarkablarnas skick och se till att de sitter fast i båda ändarna.

Kontrollera om högtalarkablarna är böjda, repade, skadade eller har skärskador. Byt ut skadade ledningar och kontrollera att de är ordentligt anslutna i båda ändarna.

Byt ut de kablar som används för att ansluta produkten

Prova att byta ut de kablar som ansluter produkten. Om inga problem hörs med nya kablar är det den första uppsättningen kablar som är problemet.

Kontrollera om High Speed HDMI-kablar ansluter utrustningen.

HDMI-höghastighetskablar rekommenderas för bästa prestanda med TV:n och en ddevices-anslutning till ditt system. HDMI-kabeln som medföljer systemet är en HDMI-höghastighetskabel.

Kontrollera om det finns trådlösa störningar.

Det är möjligt att störningar från andra trådlösa enheter påverkar produktens trådlösa funktioner. CHEC kfor annan trådlös enhet synda den th earea av din produkt  (dvs. En annan router, trådlös telefon, trådlös skrivare, smart-TV osv.).    Om du vill förhindra att någon enhet stör försöker du koppla ur nätsladden eller inaktivera Wi-Fi på enheten. Om problemet är löst när en viss enhet tas bort kan du om  möjligt ta bort den från produkten.  Om enheten har en trådlös kanalinställning kan du även prova en annan kanal.

Om problemet uppstår med en viss källa väljer du den nedan för mer hjälp.

Strömma musiktjänst från Bose-appen

Tv

Kabel/satellitbox

En annan enhet (dvs. Blu-ray-spelare, spelsystem, surfplatta osv.)

Acoustimass-modulen och kontrollkonsolen kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan Acoustimass-modulen och kontrollkonsolen behöva service. Följ länken nedan för mer information om hur du utför service på Acoustimass-modulen och kontrollkonsolen. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.