Bose Portable Smart Speaker

Försäljning från 2019 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Funktioner som inte är tillgängliga med Google Assistant

Google Assistant är tillgängligt för integrering med enheter som inte är från Google, till exempel Bose-produkter. Vissa Google Assistant-funktioner som stöds med Google-enheter stöds inte med enheter som inte tillhör Google. Ta reda på vilka Google Assistant-funktioner som inte är tillgängliga med dina Bose Google Assistant-aktiverade produkter.

Funktioner som inte är tillgängliga med Bose Google Assistant-aktiverade enheter.

Följande Google Assistan -funktioner är inte tillgängliga på Bose-produkter som är kompatibla med Google Assistent:
  • Telefonsamtal
  • Ställa in en Bose-högtalare som standardljudenhet för en Google-högtalare
  • Fortsatt konversation
  • Vilolägestimer (dvs. ”Hej Google, sluta spela musik efter 30 minuter”)
  • Flytta musik från en högtalare till en annan
  • Spela var som helst
  • Ställa in förval
  • Spela upp ett förval
  • Styra hemmabioenheter (dvs. ändra ingångar eller kanaler)
  • Växla till eller från Bluetooth®-källan på produkten
  • Broadcast-/intercom-funktion
  • Amazon Music-tjänsten